Vi önskar er en god, god jul

God jul

Så var det äntligen julafton och dags att öppna alla julklappar man fått. Innan dess har de flesta avnjutit en god jullunch och traditionsenligt bänkat sig framför TV:n och Kalle Anka. Har man riktigt tur är det fler än ett paket som innehåller smycken, det går knappt att få för många sådana klappar. De som inte delar den uppfattningen är antagligen inte heller här på Vardagssmycken och läser julhälsningar, så vi kan anta att alla som läser detta håller med. Mjuka klappar i all ära, men få saker kan konkurrera med ett vackert smycke. Får man det av sin partner är det än bättre, då är julklappen på sätt och vis till båda två.

Ett år till nästa jul

Vi hade förhoppningen att vara online och i ordning innan jul, men redan i November stod det klart att vi inte skulle hinna få sajten klar i tid. Så 2021 fanns inga möjligheter att hitta sina klappar via Vardagssmycken, men det dröjer inte så länge innan nästa tillfälle att ge bort ett smycke kommer. Det är inte ens två månader innan årets mest romantiska högtid är ett faktum.

Alla hjärtans dag

Det är naturligtvis allahjärtansdag som åsyftas, och näst efter blommor och choklad är nog smycken den vanligaste gåvan. Men det är som sagt inte dagens tema, idag är det istället julen och barnen som står i fokus. Med de orden låter vi er fortsätta ert julfirande och säger än en gång God jul!